CIPPE-certification AVG GDPR

Sinds gisteren is de CIPP/E (Certified Information Privacy Professional) certificering namens InformationSecure gehaald door A.P.Lofström. Met deze certificering is InformationSecure internationaal erkend op het gebied van Privacy Wetgeving en is onderdeel van de 10000+ gecertificeerde adviseurs op het gebied van privacy wereldwijd.

Het gerenomeerde instituut IAPP (International Association of Privacy Professionals) IAPP.org zorgt als een van de grootste privacy certificerings instituten ervoor dat hoge standaarden kwa kennis worden verspreidt en dat deze kennis in de praktijk kan worden ingezet door de gecertificeerde professionals in alle werkgebieden waar verwerking van privacy gegevens aan de orde zijn. Daarnaast is er door de 10000+ grote community van privacy professionals een berg aan kennis en ervaring aanwezig via allerlei documenten, templates, sessies en fora.

InformationSecure zorgt op deze manier voor een up to date kennis en door haar opdrachten voor praktijkervaring op het gebied van privacy wetging en informatiebeveiliging.

InformationSecure behaalt CIPP/E certificering AVG/GDPR
Tagged on: